Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Seria limitata Dacia Sandero Stepway 2
Seria limitata Dacia Sandero Stepway 2
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 30 Martie 2012 10:13

Dacia Sandero Stepway 2Saptamana aceasta a fost lansata pe piata auto din Romania seria limitata Dacia Sandero Stepway 2.  Pretul de pornire al acestui automobil este de 9.700 de euro pentru modelul cu motorizare de 1.6, 85 cai putere.


Tipuri de motorizare disponibile:

    Modelul Sandero Stepway 2 va putea fi gasit in mai multe tipuri de motorizare printre care cel de 1.6 litri cu 85 CP la pretul de 9.700 euro, cel de 1.6 litri 16V si 105 CP la 10.250 de euro si cu tipul de motorizare diesel 1.5 dCI de 90 CP la pretul de 11.700 de euro.

Modificari si imbunatatiri:

    Noul model Dacia Sandero Stepway 2 va fi echipat la interior cu noi materiale  si doua noi palete de culoare pentru accesoriile interioare.  Printre schimbarile aduse la Stepway 2 avem si consola centrala a automobilului si conturul indicatoarelor care pot avea doua culori diferite „gris brilliant” sau „rouge metallise satine”, in functie de culoarea aleasa pentru exteriorul automobilului.

    De asemenea pot fi personalizate si centurile de siguranta, tapiteria scaunelor si banchetei din spate a automobilului care poate fi confectionata si din piele sau alte materiale textile. Mai pot fi personalizate si tetierele si covoarasele. Pentru acest model exista doua tipuri noi de interior disponibile.

    Ca optiuni aditionale se poate opta pentru piele naturala pe partea centrala a scaunului si piele ecologica pe volan. Alte optiuni aditionale includ un CD Player cu MP3 cu comanda pe volan, USB, Bluetooth si priza Jack.

    La exterior, modelul Dacia Stepway 2 primeste o noua culoare numita brun cajou. Modelul Dacia Stepway 1 nu va mai fi produs incepand cu data de 29 Martie 2012.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.