Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Situatia drumurilor restrictionate.
Situatia drumurilor restrictionate.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 28 Mai 2012 10:01

Circulatie restrictionataPolitia Romana a anuntat recent prin intermediul Centrului Infrotrafic ca circulatia pe anumite drumuri nationale din Romania va fi restrictionat datorita fie unor lucrari de reparatii fie datorita surparii unor maluri care blocheaza drumurile.


Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a anuntat ca circulatia va fi restrictionata pe urmatoarele drumuri: DN7 in judetul Arad in ziua de duminica pana la ora 20:00. In aceasta perioada circulatia va fi oprita la kilometrul 563+623 de metri pentru a permite montarea unor grinzi la pasajl autostrazii Arad Nadlac.

Alte drumuri ale caror circulatie a fost restrictionata sunt: varianta de ocolire a orasului Caransebes, caz in care soseaua este complet oprita. De asemenea este restrictionat traficul pe soseaua Sinaia Targoviste intre kilometrul 64+650 de metri si 64+700 de metri.

Drumul Transfagarasan, DN7C din judetul Arges va fi inchis la kilometrul 64+380 de metri langa lacul de acumulare Vidraru din cauza unei surpari a barajului. De asemenea, in perioada 1 noiembrie 30 iunie, Transfagarasanul este oprit pe portiunea Piscu Negru Balea-Cascada.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.