Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> SOCAR deschide benzinarii in Oradea si Timisoara
SOCAR deschide benzinarii in Oradea si Timisoara
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 21 Februarie 2014 12:00

Benzinarie-SOCARCompania de petrol din Azerbaijan SOCAR va investi 2 milioane de euro in doua benzinarii noi, una in Oradea si una in Timisoara. SOCAR detine in prezent o retea de 27 de benzinarii in Romania dupa deschiderea celor doua din Oradea si Timisoara vinerea trecuta.

 

Benzinaria deschisa recent in Oradea este situata pe Calea Clujului si este a treia benzinarie SOCAR din Bihor si a doua din Oradea. Noua benzinarie SOCAR din Timisoara este situata in zona Dumbravita DJ 691 km 5+720.

Aceste doua benzinarii au fost lansate la foarte scurt timp de la deschiderea a alte 5 statii de alimentare in Romania, in localitatile Bucuresti, Adjud, Bacau, Buzau si Focsani. Compania din Azerbaijan are in plan deschiderea a 35 de benzinarii in Romania.

Directorul Executiv Socar Romania, Hamza Karimov a declarat intr-un comunicat urmatoarele: "Am inceput anul cu multe investitii finalizate si suntem pe cale sa marim si mai mult reteaua SOCAR. Suntem in plina constructie cu noi statii in orasele Bacau, Cluj, Sibiu, Arad, Bistrita si Iasi. De asemenea, suntem concentrati sa redimensionam reteaua SOCAR in centre in care suntem deja prezenti, cum este cazul Capitalei. Inclusiv in Oradea si in Timisoara avem in plan noi benzinarii".

Compania azera SOCAR a intrat pe piata de distributie a carburantilor din Romania in anul 2011 prin achizitia a 90% din actiunile Romtranspetrol de la sotii Iulian si Doina Borescu din localitatea Botosani.

Pe acest segment de piata activeaza urmatoarele mari companii: MOL, OMV, Rompetrol, OMV Petrom, Lukoil, Eni si Gazprom. Cu toate acestea SOCAR planuieste sa devina unul dintre numele mari pe aceasta piata in Romania prin extinderea la 300 de benzinarii la nivel national.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.