Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Soferi amendati pentru circulatia fara anvelope de iarna.
Soferi amendati pentru circulatia fara anvelope de iarna.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 14 Ianuarie 2013 14:15

Amenzi pentru conducerea pe timp de iarna.Politia Rutiera din Romania a aplicat vineri 11 Ianuarie 2013 un numar de 712 sanctiuni contraventionale printr-o interventie de prevenire a circulatiei pe timp de iarna fara echipamentul adecvat.


    Pentru prevenirea accidentelor rutiere din cauza conditiilor meteorologice pe timp de iarna s-au organizat filtre speciale cu ajutorul a 1.182 de politisti din care 455 de la Politia Rutiera, 698 de ordine publica si 29 din cadrul altor structuri.

    Aceste filtre au fost constituite cu un singur scop, acela de a verifica in trafic daca autovehiculele participante sunt echipate cu anvelope de iarna, lanturi sau alte dispozitive antiderapante.

    Pana la sfarsitul zilei au fost acordate 712 sanctiuni contraventionale. Din totalul contraventiilor 11 au fost acordate conducatorilor auto pentru ca au circulat pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei fara anvelope de iarna.

    Din cele 691 de sanctiuni ramase, 681 au fost aplicate pentru alte abateri de la Codul Rutier si 10 administratorilor de drumuri pentru diverse neregularitati.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.