Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Spatiu dublu pentru Salonul International Auto-Moto Bucuresti.
Spatiu dublu pentru Salonul International Auto-Moto Bucuresti.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 28 Februarie 2012 11:55

Salonul International AUto-moto bucurestiAnul acesta va avea loc Salonul International Auto-Moto Bucuresti in perioada 4-8 Aprilie in Piata Constitutiei. Aceasta va fi prima editie a SIAMB. Datorita numarului mare de exponanti care au inchiriat spatii, spatiul de expunere a fost marit la 9.000 de metri patrati.


    Salonul International Auto-Moto Bucuresti se va desfasura la putin timp dupa finalizarea Salonului Auto de la Geneva. Salonul Auto de la Bucuresti va fi locatia unde vor fi lansate in premiera diferite noi modele din industria Auto. La acest eveniment chiar si expunerea medie a fost estimata la aproximativ un milion de euro.

    La Salonul International Auto-Moto Bucuresti vor fi prezenti reprezentantii firmelor producatoare, importatorilor si distribuitorilor din aceasta industrie, dar si reprezentantii firmelor de componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, echipamente service auto, companii de leasing, asiguratori auto sau inchirieri auto.

    Un numar de 50.000 de vizitatori sunt asteptati sa participe la acest Salon Auto pe parcursul celor 5 zile. In perioada 4 8 Aprilie, Salonul International Auto-Moto Bucuresti va di deschis intre orele 10:00 si 20:00.

    Acest eveniment este oraganizat de catre K-Fest Solution, companie ce face parte din K Group, o companie ce a inregistrat o Cifra de Afaceri de 3 milioane de euro in 2011.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.