Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Suplimentare de 15.000 de tichete la Programul Rabla
Suplimentare de 15.000 de tichete la Programul Rabla
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 20 Iunie 2012 10:05

Programul rabla 15.000 tichete noi.In cadrul unei conferinte de presa, Rovana Plumb, Ministrul Mediului si Padurilor a afirmat ca Programul de innoire a parcului auto Programul Rabla va fi suplimentat cu 15.000 de tichete pentru persoane fizice.


    Aditional celor 15.000 de tichete in valoare de 57 milioane de lei suplimentate in perioada urmatoare vor mai fi puse la dispozitie alte 15.000 de tichete la urmatoarea rectificare bugetara, conform Ministrului Mediului si Padurilor, Rovana Plumb.

Ministrul Mediului a declarat urmatoarele: Am analizat, impreuna cu noua conducere a Administratiei Fondului pentru Mediu, posibilitatea ca, pana la sfarsitul lunii iunie, sa finalizam procedurile pentru a suplimenta Programul Rabla cu 15 mii de tichete. Este foarte important pentru noi, avand in vedere ca, pe langa implicatiile de mediu, acest program creaza si mentine locuri de munca, sprijina industria auto si pe cea conexa acesteia. Cele 57 milioane de lei au fost realocati de la alte programe derulate prin A.F.M..

Programul Rabla 2012:

    Programul Rabla 2012 a demarat in data de 3 Aprilie si va fi accesibil persoanelor fizice pana in data de 19 Noiembrie. Editia 2012 a programului de innoire a parcului auto a beneficiat de un buget de 114 milioane de lei, suma care poate acoperi costurile de casare a peste 30.000 de autovehicule vechi.

    Editia 2012 a Programului Rabla functioneaza asemenator editiei de anul trecut in sensul ca pentru fiecare casare a unui automobil vechi, proprietarul va primi un tichet valoric de 3.800 lei. De asemenea, precum varianta 2011 a programului, pot fi folosite pana la 3 tichete valorice pentru a achizitiona un automobil nou.

    Programul Rabla este accesibil persoanelor fizice, juridice sau a operatorilor economici fara personalitate juridica care detin automobile vechi (cu varsta peste 10 ani) inmatriculate pe numele lor. Automobilele vechi prezentate la casare trebuie sa fie in stare de functionare.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.