Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Suzuki la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.
Suzuki la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 22 Septembrie 2011 10:14

Suzuki la salonul auto de la frankfurtConstructorul japonez de automobile Suzuki si-a facut remarcata prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an cu doua vehicule noi, modelul Suzuki Swift Sport si scooterul Suzuki Burgman , primul vehicul propulsat pe pila de combustibil.


    Salonul Auto de la Frankfurt a fost cadrul perfect pentru premiera mondiala a noului model Suzuki Swift Sport, un automobil apreciat datorita calitatilor sale dinamice, directiei precise, agilitatea rezultata din scaderea totala a masei automobilului precum si motorul performant.

    Suzuki Swift Sport se diferentiaza din design fata de modelul de baza prin anumita elemente, cum ar fi noile spoilere, pragurile si eleronul mai pronuntat. Atat elementele exterioare cat si cele interioare au primit o noua infatisare. Ca performanta, Suzuki Swift Sport beneficiaza de un sistem de distributie care a marit puterea si cuplul la 136 CP si 160 Nm. Consumul acestui automobil a fost redus de la 7l/100 km la 6.4l/100 km. Emisiile de noxe au fost reduse cu 11%. Caracteristica cea mai importanta a acestui automobil este siguranta, pentru care au fost facute multe imbunatitiri.

    Scooterul Burgman de la Suzuki este primul vehicul de acest fel care foloseste tehologie bazate pe hidrogen pentru a se propulsa. Cu ajutorul unei baterii litiu-ion, singura emisie produsa de acest vehicul este apa sub forma de vapori. Propulsia acestui vehicul functioneaaza cu ajutorul unui cilindru de hidrogen care reactioneaza cu oxigenul, astfel se produce electricitate.

    Producatorul japonez de vehicule Suzuki a suferit o reducere pana la 70% a capacitatii de productie in urma cutremurului din 11 martie 2011 dar si-a revenit pana in luna iulie pana la 90%, urmand ca productia sa revina la normal in lunile urmatoare. In primele 8 luni ale acestui an, vanzarile Suzuki au crescut cu 3%, acestia comercializand 1.300.000 autoturisme in lume din care 126.000 in Europa.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.