Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Taxe de autostrada pretutindeni
Taxe de autostrada pretutindeni
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 11:22

autostrada-arad-timisoara-2012Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine Dan Sova este de parere ca ar trebui taxata circulatia si pe autostrazile deja realizate cu bani de la buget. Acesta intentioneaza sa dea autostrazile deja construite cu bani de la buget in concesiune.

 

Autostrazile despre care aceasta vorbea se refera la cele care leaga urmatoarele localitati: Bucuresti – Ploiesti, Bucuresti – Pitesti si Bucuresti – Constanta. Dan Sova a anuntat de asemenea ca tronsonul de de legatura intre autostrazile Bucuresti – Ploiesti si Comarnic Brasov va fi modernizat la stadiul de autostrada de catre compania responsabila de autostrada pana la Bucuresti.

Dan Sova a afirmat urmatoarele: „Până la terminarea tronsonului Comarnic-Braşov, şi în paranteză spun că punctul de unde pleacă este nodul de la Breaza, nu se vor face lucrări între Ploieşti şi Comarnic pentru că între Ploieşti şi punctul de unde începe autostrada sunt patru benzi. Intenţia noastră este să terminăm Comarnic-Braşov, şi după aceea să organizăm, noi sau alţii care vor fi în 2017, să facem o concesiune în care să dăm unui concesionar de la Braşov până la Bucureşti, cu sarcina de a transforma în autostradă actualul drum naţional cu patru benzi“, a afirmat Şova. Proiectul este identic cu ceea ce se doreşte şi pentru Piteşti-Constanţa. „Pentru Centura Sud a Bucureştiului încercăm să dăm unui concesionar de la Piteşti până la Constanţa, cu obligaţia de a face 48 de kilometri de autostradă pe inelul doi Centură Sud la Bucureşti“.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.