Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Taximetristi controlati in 9 Iulie
Taximetristi controlati in 9 Iulie
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 15 Iulie 2013 11:05

Politia rutiera amenzi taxiIn data de 9 Iulie 2013 Politia rutiera a efectuat o serie de controale asupra taximetristilor din Bucuresti si a munincipiilor resedinta de judet. In timpul controalelor 30 de taximetristi au ramas fara permise de conducere si peste 2.800 au primit amenzi pentru diverse abateri.

 

    Cei 2.800 de taximetristi amendati in capitala si munincipii in timpul controalelor au fost prinsi din cauza mai multor abateri precum: nefolosirea aparatele de taxat, au avut diverse defectiuni la masini, au condus cu viteza, au trecut pe culoarea rosie la semafor sau nu au acordat prioritate pietonilor.

    Politia Rutiera a verificat in data de 9 Iulie 2013 serviciile de taximetrie si inchirieri auto cu sofer din capitala si munincipiile judetene. In aceasta perioad au fost controlate 5.271 de autovehicule, afirma Politia Rutiera printr-un comunicat de presa.

    In urma controalelor efectuate de politia rutiera au fost acordate 2.895 de sanctiuni din care: 2.547 au fost acordate pentru incalcarea legilor de circulatie si 338 pentru nerespectarea regulilor de transport pentru serviciile taxi sau inchirieri auto cu sofer.

    De asemenea in aceasta perioad au fost retinute 29 de permise de conducere si au fost retrase 95 de certificate de inmatriculare. Au fost constatate in aceasta perioada si 11 infractiuni dintre care 8 la regimul de circulatie.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.