Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Trans Semenicul deschis dupa 3 ani
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 03 Decembrie 2014 14:31

Trans Semenic DeschisUna dintre cele mai spectaculoase sosele montane din Romania, Trans Semenicul s-a redeschis dupa 3 ani de lucrari. Aceasta sosea face legatura inte zona sudica a tarii si zona turistica Garana Semenic din judetul Caras Severin.

 

Finalizarea acestei sosele a rezultat intr-o scurtatura de 50 de kilometri spre muntele Semenic. Lucrarile la drumul judetean Slatina Timis Valiug care traverseaza masivul Semenic din Est spre Vest au inceput inca din anul 2011.

Lucrarile de refacere ale acestei sosele au fost necesare datorita daunelor facute torenti pe parcurul a portiune mari de sosea. Pe parcursul lucarilor de reparatie la aceasta sosea constructorul a intampinat diverse probleme tehnice, ceea ce explica termenul de finalizare.

Odata cu deschiderea acestei sosele turismul zonei Semenic primeste o sansa superba de a-si dezvolta turismul. In total lucrarile la reparatiile Trans Semenicului au fost de 120 de milioane de lei. Finantarea acestor lucrari provine din Fonduri Europene prin Programul Operational Regional.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.