Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Vanzari de 2.300 de masini rulate estimat de ALD Automotive.
Vanzari de 2.300 de masini rulate estimat de ALD Automotive.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 16 Martie 2011 11:34
aldFiliala specializata in leasing operational full service si administrare a flotelor de autovehicule din cadrul Groupe Societe Generale, ALD Automotive, estimeaza vanzari de peste 2.300 unitati in anul acesta in colaborare cu BRD Sogelease si BRD Finance prin intermediul platformei online ALD Carmarket.


ALD Carmarket apartine de ALD Automotive si este destinat promovarii si vanzarii de masini uzate. Pana la sfarsitul anului 2010 au fost vandute 790 de autovehicule rulate. ALD Carmarket a fost lansat oficial in luna mai 2010 pentru comercializarea autovehiculelor returnate la finalul contractelor de leasing operational full service din cadrul filialei ALD Automotive.

ALD Automotive ofera leasing operational full service, asigura finantarea si ofera o gama complete de serviciide administrare a flotelor de autovehicule. Vehiculele rulate BRD Sogelease si BRD Finance sunt autovehicule de pasageri si comerciale de pana la 3,5 tone de orice marca si model.

In 2011, la sfarsitul lunii februarie, ALD Automotive avea sub administrare peste 5.300 vehicule pentru mai mult de 230 de client.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.