Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Viziunea Maybach pentru viitor.
Viziunea Maybach pentru viitor.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 18 Aprilie 2011 10:51
Planuri de viitor pentru Maybach Modelele Maybach nu au fost vandute in mod real niciodata mai mult de 300 de unitati, iar anul trecut nu a reusit sa vanda nici macar 150. Cu toate aceastea, marcii de top de la Daimler i se va acorda o noua sansa, dar pentru aceasta va trebui sa asteptam inca patru ani pentru un model nou.

Strategia celor de la Mercedes in legatura cu gama Maybach este bazata pe platforma noii generatii de automobile S Class, care vor fi comercializate anul viitor. Acest nou model Mercedes S-class va furniza si tehnologia de ultima ora pentru a doua generatie Maybach. Modelul nou de Maybach din pacate nu va fi disponibil mai repede de anul 2015.

Impreuna cu readucerea la viata a marcii Maybach, cei de la Mercedes vor reinnoi parteneriatul cu cei de la Aston Martin, care se vor ocupa de interiorul noilor automobile Maybach. Compania britanica Aston Martin este specializata pentru constructia masinilor de serie mica.

In schimbul prestarii serviciilor de proiectare a interiorului noilor modele Maybach, cei de la Aston Martin vor primi din partea firmei Mercedes motoare pentru Aston Martin/Lagonda. Deasemena cei de la Mercedes vor furniza platforma pentru noul SUV Lagonda.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.