Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Volkswagen Up lansat in Romania anul viitor.
Volkswagen Up lansat in Romania anul viitor.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 28 Noiembrie 2011 12:14

Volkswagen Up! de anul viitor in RomaniaLa inceputul anului viitor, marele producator german de autovehicule, Volkswagen va lansa in Romania cel mai mic si ieftin model, Volkswagen Up! Acest model va fi lansat initial cu motorizare pe carburanti pana in 2013 cand va fi trecut pe motorizarea electrica.


Pretul si trasaturile modelului Up!

    Varianta cu doua usi a modelului Volkswagen Up! va putea fi gasit la pretul de pornire de 8.300 euro cu TVA inclus iar varianta cu 4 usi va avea un pret de pornire de 8.600 euro. Taxa de poluare pentru aceasta model va fi de 45 de euro.

    Modelul cel mai de succes din aceasta clasa din Romania pana in prezent este Volkswagen Polo, varianta cu 2 usi, vandut la pretul de 11.000 de euro TVA inclus in pret. Modelul Volkswagen Up! va veni echipat cu un motor Euro 5 de 1 litru care furnizeaza 60 sau 75 CP in functie de modelul achizitionat. VW Up! va fi echipat initial cu acest motor nou creat de Volkswagen pana anul viitor cand se va face trecerea pe motorizarea electrica.

    Versiunea BlueMotion Technology implementata la acest model Volkswagen ofera un consum mixt cu mult redus fata de alte modele pe sistemele Start-Stop. Varianta de 60 CP a obtinut un consum de 4.1 litri/100 km in timp ce varianta de 75 CP a obtinut consum de 4.2 litri/100 km, ambele modele avand transmisie cu 5 trepte.

    Automobilul de dimensiuni mici Volkswagen Up! totalizeaza o masa de 930 kg si are o lungime de 3.54 metri si latime de 1.64 metri, cu un portbagaj de 251 litri. Spatiul pentru transportul bagajelor poate fi marit prin rabatarea completa a spatarului banchetei automobilului. Spatiul total posibil pentru bagaje poate fi marit pana la 951 litri.

    Volkswagen Up! va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor in trei versiuni cu echipare diferita. Varianta Take Up! este varianta cea mai simpla urmata de varianta move up! care este modelul de confort iar varianta High Up! este varianta cea mai bine echipata a acestui model.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.