Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Volvo V40, cel mai sigur automobil.
Volvo V40, cel mai sigur automobil.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 17 Ianuarie 2013 11:22

Volvo V40 cel mai sigur automobilEchipat cu cele mai performante sisteme de siguranta, automobilul suedezilor de la Volvo este cel mai sigur automobil in momentul de fata. Volvo V40 a fost prezentat la Salonul Auto de la Detroit iar acesta a impresionat toti vizitatorii.


    Volvo V40 este un automobil echipat cu cele mai evoluate sisteme de siguranta atat pentru autovehicul si conducator cat si pentru participantii la trafic si pietoni. Printre sistemele de siguranta cu care este echipat automobilul gasim: frana automata, sistem de detectare a pietonilor, detectare a benzii corespunzatoare (alerteaza soferul in momentul devierii de la banda) si sistem BLIS care ajuta soferii sa detecteze automobile aflate in unghiul mort.

    Una dintre cele mai importante inovatii aduse modelului V40 este airbag-ul pentru pietoni. Acesta functioneaza prin intermediul unei serii de senzori speciali in partea din fata a automobilului. In momentul coliziunii cu o persoana un airbag special iese din locul de deschidere a capotei si in sus pe parbriz.

Imagini Airbag-uri:

Airbag pentru genunchi Airbag pentru pietoni

 
V40 are de asemenea si un sistem de franare automata pentru a evita coliziunile cu automobilele aflate in fata masinii. Acest sistem este conceput pentru a evita coliziunile in trafic la viteze de maxm 50km/h.

    Volvo V40 este disponibil si in Romania iar pretul de pornire este de 23.000 euro cu TVA. Toate modelele inclusiv cel mai low-cost vor fi echipate cu sisteme: City Safety, airbag pentru pietoni, airbag pentru sofer si pietoni, airbag pentru genunchi, sistem de asistenta pentru franare, control al tractiunii, climatizare automata, ecran multifunctional de 5 inch si oglinzi electrice si incalzite.

    Competitia automobilului Volvo V40 o constituie automobilele BMW Seria 1 25.978 Euro si Audi A3 23.779 Euro.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.