Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Vor creste vanzarile pentru camioane grele.
Vor creste vanzarile pentru camioane grele.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 01 Iulie 2011 10:23

Crestere pe piata camioanelor grele.Conform estimarilor Scania Romania, vor creste vanzarilor pentru camioane de peste 16 tone. Reprezentantii Scania au afirmat ca vanzarile se vor dubla la aproximativ 3.800 unitati datorita nevoii de reinnoire a parcurilor auto a flotelor ca urmare a crizei economice.


    Datorita crizei economice si volumului din ce in ce mai mare de transporturi internationale, nevoia de camioane de peste 16 tone va creste, astfel si vanzarile.

    Mike Sells, directorul de vanzari de la Scania Romania a declarat : "In 2010 piata camioanelor grele s-a situat la un nivel foarte scazut, de 1.900 de unitati. Situatia economica delicata a determinat clientii sa se orienteze catre tranzactii cu camioane second hand. Pe de alta parte, parcul auto de camioane grele a imbatranit in acesti ani de criza economica, si bineinteles, vehiculele nu mai ofera eficienta dorita in exploatare. Acesta este principalul motiv pentru care in 2011 vanzarile de camioane noi au cunoscut cresteri importante, iar pana la sfarsitul anului ne asteptam la o dublare a tranzactiilor fata de 2010".

    Informatiile puse la dispozitie de Scania Romania releva ca vanzarile de camioane de peste 16 tone au crescut in primele cinci luni ale acestui an cu 142%, la un nivel de peste 1.300 unitati. Anul trecut, Scania a vanzudt aproximativ 200 astfel de camioane.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.