Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> VW dezvaluie detaliile urmatoarei generatii de autoutilitare T5
VW dezvaluie detaliile urmatoarei generatii de autoutilitare T5
Scris de Iacob Sergiu   
Sâmbătă, 22 August 2009 13:20
vw_logo_vanVolkswagen a dezvaluit publicului ultimele detalii tehnice ale noilor modele de utilitare din gama T5, o serie care va fi dotata cu un exterior restilizat, si o noua gama de motorizari. Din punct de vedere al exteriorului, vehiculele primesc un nou look mai progresiv. Oglinzile de pe portiere au fost si ele inlocuite cu unele aerodinamice iar partea din fata si farurile beneficiaza de un nou design.

In ceea ce priveste motorizarile, vechile motoare au fost inlocuite cu modele de 2l in 4 cilindri compatibile Euro 5, adaptate unui consum redus de combustibili si emisiilor minime in atmosfera.

Interiorul sufera si el schimbari de natura pozitiva, noi instrumente de ultima generatie fiind montate la bordul seriei T5, sisteme de navigatie ultramoderne, si de monitorizare a cauciucurilor dar si o noua cutie de viteze in 7 trepte, ultima aditie a inginerilor de la VW.

In fine, detalii despre pretul noilor autoutilitare T5, asteptam cat de curand, la o data mai apropiata lansarii oficiale.
 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.