Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> MOL finalizeaza rebrandingul statiilor Agip

Feed Display

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 MOL finalizeaza rebrandingul statiilor Agip
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 10 Iulie 2015 14:20

mol-statie-de-alimentarePana la finalul acestei luni distribuitorul de carburanti MOL va finaliza lucrarile de rebranding a celor 42 de statii de alimentare achizitionate in luna Februarie de la compania Agip. Actiunile de rebranding au costat comapia MOL aproximativ 5 milioane de euro.

 

Kinga Daradics, CEO si country chairman la MOL Romania a afirmat urmatoarele: Luna aceasta, toate statiile de carburanti Agip vor fi rebranduite in MOL. Procesul de rebranding a fost facut in mai multe etape si a costat in jur de 5 milioane de euro. Investitiile pentru anul acesta sunt de circa 15 milioane euro.

In primul trimestru al acestui an, distribuitorul de carburant MOL Romania a inregistrat o crestere a vanzarilor de 7% fata de aceasi perioada a anului trecut. In aceasta perioada au crescut vanzarile de motorina cu 5% si de motorina cu 8%.

Strategia MOL Retail:

MOL Retail vrea ca in viitor sa vada benzinariile MOL ca si competitie pentru supermarketuri, oferind servicii non-carburant pentru a determina mai multi clienti sa cumpere produse care in mod normal sunt gasite in supermarketuri precum: sandwichuri, cafea sau alte produse de consum.

Viitorul MOL:

Planul celor de la MOL este de a urca pe locul 3 in topul benzinariilor din Romania pana in anul 2017. Cea mai mare retea de benzinarii din Romania este detinuta la momentul actual de OMV Petrom (500 de statii si o cota de piata de 34%). Pe locul 2 se afla Rompetrol cu 400 de statii si Lukoil cu 300 de statii.

Grupul maghiar MOL detine 200 de benzinarii si doreste sa ajunga pe locul 3 pana in 2017 cu o cota de piata de 20%.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.