Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> Rompetrol a ieftinit benzina cu 2 bani dupa cresterea de 22 bani.

Feed Display

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Rompetrol a ieftinit benzina cu 2 bani dupa cresterea de 22 bani.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 01 August 2011 11:02

Rompetrol a scazut preturile cu 2 bani/l.Dupa cresterea preturilor la carburanti cu 22 bani/l de la inceputul lunii iulie, Rompetrol a scazut preturile cu 2 bani/l ca acum, pretul pentru cel mai ieftin sortiment de benzina vandut la benzinariile Rompetrol sa fie de 5.57 lei/litru.


    In luna iulie, Rompetrol a marit pretul carburantilor cu 3-8 bani/l in fiecare saptamana, astfel s-a ajuns la o crestere de 22 bani/l la sfarsitul lunii. O majorare asemanatoare s-a aplicat si motorinei Rompetrol. Preturile medii a tuturor tipurilor de carburanti au crescut cu aproximativ 22 bani/l, dar aceastea pot varia +/- 5% la statii.

    In urma schimbarilor, pretul sortimentului Efix Diesel costa la sfarsitul lunii iunie 5.28 lei/l ca peste o luna sa ajunga la 5.5 lei. Aceleasi schimbari s-au petrecut si in cazul motorinei Diesel Alto 55, care este comercializata in prezent la pretul de 5.8 lei/litru.

    Nu doar Rompetrol a crescut preturile carburantilor ci si Lukoil si OMV Petrom, diferenta fiind ca primele doua isi publica preturile online, pe cand OMW Petrom nu.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.