Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> Rompetrol scade pretul carburantilor.

Feed Display

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 



Rompetrol scade pretul carburantilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 12:10

Rompetrol a ieftinit benzinaIn ultima perioada, la nivelul pietei carburantilor din Romania, cei trei mari operatori, Rompetrol, OMV Petrom si Lukoil au avut o politica asemanatoare cand era vorba de pretul carburantilor. Cand unul din operatori crestea pretul, urmau si celelalte.


    In ultimele luni, Rompetrol a crescut in repetate randuri pretul carburantilor, urmat de o crestere asemanatoare si in ceilalti jucatori de pe piata combustibililor. Saptamana aceasta, Rompetrol a facut o miscare ne-asteptata si a redus din pretul benzinei cu 6 bani/litru  in timp ce pretul motorinei a ramas la fel atat pentru Rompetrol cat si cei doi concurenti.

    OMV Petrom a fost primul distribuitor din Romania care a scazut pretul carburantilor. Aceasta s-a intamplat sambata in data de 5 noiembrie cand a scazut pretul cu 4 bani/litru urmata de o micsorare a preturilor la toate sortimentele de benzina Lukoil cu 6 bani/litru.

    In urma acestor modificari in pretul carburantilor acum pe pagina web a companiei Rompetrol, sortimentul de benzina Efix 95 poate fi gasit de azi la pompe la pretul de 5.43 lei/litru, exact cu 6 bani mai ieftin decat cu o zi inainte in timp ce sortimentul Alto 101 poate fi gasit acuma la pretul de 6.09 lei/litru, mai ieftin cu bani/litru.

    Pretul carburantilor poate varia in functie de locatia de la care alimentati automobilul.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.