Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> Rompetrol scade pretul carburantilor.

Feed Display

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Rompetrol scade pretul carburantilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 12:10

Rompetrol a ieftinit benzinaIn ultima perioada, la nivelul pietei carburantilor din Romania, cei trei mari operatori, Rompetrol, OMV Petrom si Lukoil au avut o politica asemanatoare cand era vorba de pretul carburantilor. Cand unul din operatori crestea pretul, urmau si celelalte.


    In ultimele luni, Rompetrol a crescut in repetate randuri pretul carburantilor, urmat de o crestere asemanatoare si in ceilalti jucatori de pe piata combustibililor. Saptamana aceasta, Rompetrol a facut o miscare ne-asteptata si a redus din pretul benzinei cu 6 bani/litru  in timp ce pretul motorinei a ramas la fel atat pentru Rompetrol cat si cei doi concurenti.

    OMV Petrom a fost primul distribuitor din Romania care a scazut pretul carburantilor. Aceasta s-a intamplat sambata in data de 5 noiembrie cand a scazut pretul cu 4 bani/litru urmata de o micsorare a preturilor la toate sortimentele de benzina Lukoil cu 6 bani/litru.

    In urma acestor modificari in pretul carburantilor acum pe pagina web a companiei Rompetrol, sortimentul de benzina Efix 95 poate fi gasit de azi la pompe la pretul de 5.43 lei/litru, exact cu 6 bani mai ieftin decat cu o zi inainte in timp ce sortimentul Alto 101 poate fi gasit acuma la pretul de 6.09 lei/litru, mai ieftin cu bani/litru.

    Pretul carburantilor poate varia in functie de locatia de la care alimentati automobilul.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.