Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Taxa Auto

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Taxa Auto
Ministrul Mediului va prezenta azi deciziile privind taxa auto
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 11 Februarie 2009 13:12
Read moreAstăzi, s-ar putea încheia discuţiile în ceea ce priveşte noua taxă auto. Ministrul Mediului, dl Nicolae Nemirschi a invitat deja presa la o conferinţă care va avea loc imediat după finalul şedinţei de Guvern, conferinţă în care promite să ofere detalii asupra ultimelor decizii pe care Guvernul le-a luat în ceea ce priveşte această taxă.
Citeşte mai mult...
 
Impozitul anual ar putea include Taxa Auto
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 10 Februarie 2009 15:03
Read moreDiscuţiile privind noua formă pe care o va lua Taxa auto sunt departe de a fi încheiate chiar dacă termeul limită fixat de Comisia Europeană se apropie. Potrivit vicepreşedintelui Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile, dl Brent Valmar, o parte din această taxă ar putea fi inclusă în impozitul anual, asemănător taxei de poluare din Germania.
Citeşte mai mult...
 
Taxa auto va fi discutată în februarie la Bruxelles
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 29 Ianuarie 2009 11:17
Read moreNoile reglementări introduse la sfârşitul anului trecut de Guvern prin care s-au triplat sumele aplicate ca taxa auto de primă înmatriculare la maşinile vechi nu au rămas fără ecou în afara ţării, ele urmând a fi analizate de Comisia Europeană.
Citeşte mai mult...
 
Taxele pentru masinile second-hand, triplate
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 10 Decembrie 2008 10:34
Read morePersoanele care intenţionează să cumpere o maşină vor trebui să se gândească bine înainte, pentru că Guvernul a aprobat majorarea taxei auto pentru autoturismele second-hand şi eliminarea taxei pentru cele noi. Nu este vorba nici de o simplă majorare, întrucât cuantumul taxei va fi de trei ori mai mare.
Citeşte mai mult...
 
Noua taxă auto, dă bătăi de cap guvernului
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 06 Februarie 2009 13:36
Read moreCu toate că are timp până în aprilie pentru a stabili noua formulă a taxei auto care să fie în concordanţă cu normele CE, Executivul nu reuşeşte să se pună de acord asupra formei în care această taxa auto va fi aplicată astfel încât să aducă mai mulţi bani de la buget dar în acelaşi timp să fie şi agreată de Comisia Europeană.
Citeşte mai mult...
 
Taxa de poluare va fi din nou modificată
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 14 Ianuarie 2009 11:35
Read more Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi susţine că în şedinţa de Guvern de vineri, va propune spre dezbatere  un memorandum privind noile variante ale taxei auto de poluare. Cauza acestei noi dezbateri o constituie o  atenţionare primită de Guvern din partea Comisiei Europene potrivit căreia, triplarea taxei încalcă  legislaţia comunitară.
Citeşte mai mult...
 
Taxa de inmatriculare suspendata
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 21 Noiembrie 2008 13:52
Read more Potrivit ultimelor declaraţii oficiale, Guvernul ar putea suspenda pe o perioadă cuprins între 3 şi 6 luni taxa auto de poluare , cunoscută şi ca taxa de prima înmatriculare, percepută la achiziţie de noi autovehicule.
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior1234UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.