Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Taxa Auto >> Taxa auto 2011. Noile cote oficiale
Taxa auto 2011. Noile cote oficiale
Scris de Gabriel C   
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 07:13
taxa auto 2011Reprezentantii Ministerului Mediului au comunicat si valorile oficiale in care se va incadra incepand cu anul viitor taxa auto. In urma propunerilor Ministrului Mediului, Laszlo Borbely, toate aceste sume se vor majora.

In plus, si cei care vor achizitiona masini noi Euro 5 vor fi obligati la plata unei taxe. Intram de la 1 ianuarie intr-o nou? era. Se vor fabrica doar masini cu motoare Euro 5. In aceste conditii, propunerea Ministerului Mediului este ca de la inceputul lui 2011 sa avem si pentru Euro 5 o taxa, nu foarte mare", a declarat ministrul Mediului.

Astfel, potrivit noilor sume comunicate de Minister, cei care achizitioneaza masini vor plati incepand cu anul viitor sume incepand de la 91 de euro pentru un motor de 1100 cmc si Euro 5 si pana la 32000 de euro pentru un motor non euro de 3200 de centimetri cubi veche de 20 de ani. Pentru aceeasi capacitate cilindrica dar cu dotare Euro 1, taxa poate scadea la 13.120 de euro. Totodata, pentru inmatricularea unei masini cu motor de 1400 de centimetri cubi si Euro 4, posesorii vor plati o taxa de 483 de euro.

Nu toti cei care cumpara masini noi sau secon hand vor fi insa obligati la plata taxei auto pentru inmatriculare. In acest sens, Ministerul a anuntat ca, scutiti de la taxare vor fi proprietarii de masini electrice sau hibrid ministrul Laszlo Borbely anuntand totodata ca se lucreaza la un proiect prin care statul ar putea oferi facilitati companiilor care produc vehicule electrice.

Afla mai multe informatii despre Taxa Auto 2011.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.