Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Transport Marfa >> INPAKET INTERNATIONAL SRL
Director firme transport
 

INPAKET INTERNATIONAL SRL

INPAKET INTERNATIONAL SRL

  Adresa: Aleea Cricovul Sarat nr.3
Cod Postal: 041534
Judet: Bucuresti
Telefon: 0765785931
Fax: -
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Administrator
Prezentare:

www.inpaket.ro este mai mult decat o bursa de transport, este o platforma moderna de licitatii care faciliteaza GRATUIT accesul PERSOANELOR FIZICE si JURIDICE la solutii economice si sigure de transport prin intermediul unor transportatori verificati.

Cu capital 100% romanesc inPaket si-a inceput activitatea in anul 2014 din dorinta de a oferi tuturor celor care cauta sau ofera solutii de transport o alternativa inovatoare mult mai economica si foarte sigura bazata pe conceptul consumului colaborativ. Acest concept nou presupune utlilizarea resurselor intr-un mod inteligent cu efecte directe si benefice asupra mediului inconjurator si, de asemenea, faciliteaza economisirea de bani si conectarea oamenilor cu idei si interese comune. Prin intermediul sistemului de licitatii si cautare de-a lungul rutelor, echipa noastra si-a propus inca de la inceput sa ridice la un alt nivel standardele de calitate pe piata transporturilor si a burselor de transport.
Date added: 2015-04-27 17:46:04   Hits: 984

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.