Joomla Slide Menu by DART Creations
Director firme transport
Transport persoane Brasov

In aceasta categorie veti gasi lista firmelor din Brasov care presteaza servicii de transport persoane, inchirieri autocare, microbuze sau masini mici, cu sau fara sofer.

Pentru a va inregistra firma in aceasta (Transport Persoane Brasov) categoriie va rugam sa va autentificati.
 
 

SUPER UNIVERS TRANS

SUPER UNIVERS TRANS   
  Scurta descriere: Servicii de transport persoane cu microbuze si autocare.
 

Transport international de persoane

Transport international de persoane   
  Scurta descriere: Efectuez transport de persoane international, Romania - Germania-Italia- Franta-Spania-Anglia-Olanda-Belgia-Elvetia si RETUR . Ofer transport sigur si rapid cu microbuze de 9 locuri, dotate cu sistem de climatizare. Preluam si transportam calatorii de la adresa, la preturi avantajoase! 0753.522.924
 

Atlantis Tour

Atlantis Tour   
 
 

M&M Express SRL

M&M Express SRL   
  Scurta descriere: Transport/ transfer aeroport
 

EPAY TAXI.SRL

EPAY TAXI.SRL   
  Scurta descriere: executam transport persoane&transfer aeroport la cele mai mici preturi cu ultimele modele de Volswagen Transporter. 1.2 per km
 

Royal Trip

Royal Trip   
  Scurta descriere: Va oferim spre inchiriere o gama larga de autocare si microbuze pentru deplasari in tara si strainatate, transfer aeroport - hotel, hotel - aeroport, tur de oras. Punem la dispozitia grupurilor organizate oricare dintre autovehiculele noastre pentru transport intern sau orice destinatie din Europa
 

Pletl

Pletl   
  Scurta descriere: Agentia Pletl, plecari zilnic: Romania-Austria-Germania. Rezervarile spre destinatii se fac telefonic la 021.232.06.43, 0764. 381. 788 si 0767. 705. 753 din orice zona a tarilor respective.
Serviciile noastre cuprind in pretul biletului : ceai, cafea, pranzul in Ungaria, reduceri de pret la achitarea biletului dus-intors. In pretul biletului sunt incluse 2 valize , impreuna 70 de kg, plus bagaj mana , respectiv 5 kg. Reduceri de pret sunt pt grupuri, elevi , studenti si pensionari. Reduceri copii pana la 2 ani -100%, intre2-12 ani-50%.
 

Ester Tours - Transport Italia,Germania,Anglia

Ester Tours - Transport Italia,Germania,Anglia   
  Scurta descriere: Ester Tours - Obiectul principal de activitate al societatii este vanzarea biletelor de calatorie pentru societatile de transport international de persoane, oferind clientilor sai bilete de calatorie cu autocarul in tari ale Europei precum Italia, Germania, Belgia , Anglia, Olanda, Danemarca.Firma dispune de o logistica buna, de personal cu experienta, factori care asigura o calitate foarte buna a serviciilor prestate si un numar din ce in ce mai mare de clienti.
Lunga activitate in domeniul transportului de persoane a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti !
 

CARMINA FLY SPEED SRL

CARMINA FLY SPEED SRL   
  Scurta descriere: inchiriere autocar Brasov
 

TRANSPORT PERSOANE INTERNATIONAL ZILNIC

TRANSPORT PERSOANE INTERNATIONAL ZILNIC   
  Scurta descriere: VA OFERIM TRANSPORT PERSOANE INTERNATIONAL TUR-RETUR, LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI. PENTRU INFORMATII SI REZERVARI NE PUTETI LASA UN MESAJ SAU NE PUTETI CONTACTA LA NUMARUL DE TEL:0747.407.930
 

olitrans

olitrans   
  Scurta descriere: transport persoane
 

GEOALIMAR TURISM

GEOALIMAR TURISM   
  Scurta descriere: transport persoane autocar 50 loc
 

PrimeTime SHUTTLE Romania

PrimeTime SHUTTLE Romania   
  Scurta descriere: Transport Persoane cu Mercedes C CLASS, VITO, VIANO, SPRINTER

Transfer Aeroport

Transferuri Profesionale in Bucuresti si Servicii Turistice in Romania
 

Lauer

Lauer   
  Scurta descriere: LAUER este o companie specializata in transportul de persoane pe ruta Romania - Germania - Romania
 

S.C.SACARA S.R.L.

S.C.SACARA S.R.L.   
  Scurta descriere: Firma noastra efectueaza curse regulate pe urmatoarele rute:1.ROMANIA-ITALIA. 2.ROMANIA-AUSTRIA-GERMANIA-BELGIA
 

ilgesa com srl

ilgesa com srl   
  Scurta descriere: TRANSPORT AUTO AVANTAJOS
 

sc.dikos group

sc.dikos group   
 
 

BARBI TRANS SRL

BARBI TRANS SRL   
  Scurta descriere: Ofer? transport persoane cu microbuz Mercedes Sprinter din 2008, de 20+1Loc, interior autocar, dotat cu aer conditionat.
 

Transport RO

Transport RO   
  Scurta descriere: Efectuam transport de persoane catre orice destinatie din Romania cu autoturism Citroen Berlingo. Transportul se realizeaza in conditii optime de confort si de siguranta. Autoturismul dispune de un spatiu incapator, atat pentru persoane cat si pentru bagaje.
Tarif: 1 Ron/km - negociabil (toate tarifele se negociaza in functie de distanta si de numarul de zile ale calatoriei). Putem emite facturi fiscale.
 

Alpin Star

Alpin Star   
  Scurta descriere: Transport persoane 0723654841
«ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit»

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.