Joomla Slide Menu by DART Creations
Director firme transport
Transport persoane Iasi

In aceasta categorie veti gasi lista firmelor din Iasi care presteaza servicii de transport persoane, inchirieri autocare, microbuze sau masini mici, cu sau fara sofer.

Pentru a va inregistra firma in aceasta (Transport Persoane Iasi) categoriie va rugam sa va autentificati.
 
 

Cabritur s.r.l.

Cabritur s.r.l.   
  Scurta descriere: Cabritur ofera transport colete Anglia Romania si transport persoane Romania Anglia. Curse saptamanale, preturi de bun simt.
 

Pletl

Pletl   
  Scurta descriere: Agentia Pletl, plecari zilnic: Romania-Austria-Germania. Rezervarile spre destinatii se fac telefonic la 021.232.06.43, 0764. 381. 788 si 0767. 705. 753 din orice zona a tarilor respective.
Serviciile noastre cuprind in pretul biletului : ceai, cafea, pranzul in Ungaria, reduceri de pret la achitarea biletului dus-intors. In pretul biletului sunt incluse 2 valize , impreuna 70 de kg, plus bagaj mana , respectiv 5 kg. Reduceri de pret sunt pt grupuri, elevi , studenti si pensionari. Reduceri copii pana la 2 ani -100%, intre2-12 ani-50%.
 

Eurotrans

Eurotrans   
  Scurta descriere: Transport persoane international in Europa din Iasi la cele mai mici preturi.
 

FABY-TRANS

FABY-TRANS   
  Scurta descriere: Transport international de persoane si colete, Romania-Italia.
 

Pfa Burdia Cezar

Pfa Burdia Cezar   
  Scurta descriere: Transport saptamanal de persoane,colete,marfa,masini la comanda,platforma pe ruta Iasi-Germania si retur cu microbuze de 8+1 locuri,soferi cu experienta,in maxima siguranta la preturi negociabile.ofer si rog seriozitate.
 

BRIANA TRAVEL

BRIANA  TRAVEL   
  Scurta descriere: TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE SI COLETE ROMANIA - ITALIA !
 

VISA TRAVEL

VISA TRAVEL   
  Scurta descriere: Societate de transport turistic, de persoane, intern si international cu microbuze 8+1 locuri si 19+1 locuri ( deplasari la competitii spotive, tabere, team building, circuite turistice, transfer aeroport)
 

Ester Tours

Ester Tours   
  Scurta descriere: Ester Tours este o companie de transport persoane cu trafic international pe ruta Romania - Italia Franta - Austria -Germania - Belgia - Anglia. Plecari saptamanale cu autocare ultramoderne Mercedes ,Scania dotate cu scaune rabatabile ,mini bar,toaleta,sistem vidio HFI,aer conditionat .Lunga activitate in domeniul transportului de persoane a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti !
 

S.C.SACARA S.R.L.

S.C.SACARA S.R.L.   
  Scurta descriere: Firma noastra efectueaza curse regulate pe urmatoarele rute:1.ROMANIA-ITALIA. 2.ROMANIA-AUSTRIA-GERMANIA-BELGIA
 

Giltrans

Giltrans   
  Scurta descriere: Firma noastra este infiintata in anul 2008, ne ocupam cu transportul international de persoane si colete pe ruta Romania - Italia, Germania, Olanda, Belgia, efectuind curse regulate.
 

DELMONDO TOURING SRL

DELMONDO TOURING SRL   
  Scurta descriere: TRANSPORT PERSOANE SI COLETE LA DOMICILIU IN GERMANIA BELGIA OLANDA ITALIA ANGLIA IRLANDA SPANIA FRANTA AUSTRIA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA RAPID SI SIGUR. EFECTUAM TRANSPORT AEROPORT ORIUNDE IN ROMANIA SI EUROPA. EFECTUAM CURSE SPECIALE LA CERERE PE ORICE RUTA DIN ROMANIA SI EUROPA. PRESTAM SERVICII DE COLETARIE PE ORICE RUTA DIN EUROPA. TEL. 0758.967.279; delmondotouring@yahoo.com.
 

YANI TRAVEL

YANI TRAVEL   
  Scurta descriere: Seriozitatea si eficienta in transportul persoanelor!
 

SC ROM COS CAM IMPEX SRL

SC ROM COS CAM IMPEX SRL   
  Scurta descriere: Transport persoane intern - microbuz 15+1 locuri
 

Transport Persoane Italia

Transport Persoane Italia   
  Scurta descriere: Transport Italia 8 iunie 2011 seriozitate si confort de la destinatia dorita 0040 076 103 84 23 sau It 0039 331 269 51 90 -6 locuri
 

AUTOCARE DE INCHIRIAT

AUTOCARE DE INCHIRIAT   
  Scurta descriere: Va oferim spre inchiriere o gama larga de autocare. Punem la dispozitia grupurilor organizate oricare dintre autovehiculele noastre pentru transport intern sau orice destinatie din Europa. tel +40733837771
 

NICOR TRANS 2005

NICOR TRANS 2005   
  Scurta descriere: transport intern persoane cu microbuzMercedes Sprinter, 16+1 locuri
 

Saiz Tour

Saiz Tour   
  Scurta descriere: Transport international de persoane de luni pana sambata pe relatia Romania - Spania
 

FILARET.SA

FILARET.SA   
  Scurta descriere: FILARET efectuam transport international persoane si colete zilnic din toate orasele din Romania - GRECIA (creta),ITALIA,SPANIA,FRANTA.
 

SC Fya Trans SRL

SC Fya Trans SRL   
  Scurta descriere: Companie de transport persoane, oferim spre inchieriere autocare, microbuze si miniautocare. Momentan SC Fya Trans SRL isi desfasoara activitatea in judetele Neamt, Iasi si Vaslui.
 

Massaro Trans

Massaro Trans   
  Scurta descriere: Oferim servicii de transport persoane rutier, efectuam curse regulate pe trasee stabilite.
«ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit»

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.