Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Din 2015 cresc preturile transportatorilor
Din 2015 cresc preturile transportatorilor
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 02 Decembrie 2014 11:15

transport-dumagasAnul viitor va fi unul foarte favorabil pentru industria de transport si logisitica. Aceasta este parerea lui Mircea Vlah, cel care a preluat conducerea companiei de transport Dumagas in luna septembrie. Acesta spune ca ne putem astepta la investitii in domeniu, preluari de companii si intrari in actionariat.

 

Conform noului director Dumagas in 2015 ne putem astepta si la investitii in flote mari dar si achizitii de flote de autovehicule Euro 6.

„Companiile de transport ?i logistic? vor strānge rāndurile – se vor accentua tendin?ele de eficientizare a activit??ii: posibil prin cre?terea profitabilit??ii īn dauna cifrei de afaceri, prin termene de plat? mai strānse ?i pre?uri mai mari la transport“ a mai afirmat Mircea Vlah.

Acesta a continuat afirmand ca in 2015 este foarte posibil sa vedem o crestere in consumul si investitiile “greenfield” in Romania .

Compania de transporturi Dumagas a fost preluata integral de Fondul de investitii Bancroft in urma unei majorari de capital. Bancroft detinea din 2010 un pachet de 51% din compania Dumagas. Aceasta companie a fost fondata in urma cu 18 ani de catre antreprenorul roman Mihai Dugaesescu care si-a facut iesirea din afacere odata cu majorarea de capital.

Mircea Vlah, noul CEO al companiei si-a expirmat asteptarile pentru anul viitor in cadrul proiectului Pro-Gnosis.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.