Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Gropile din capitala duc mai multe masini in service
Gropile din capitala duc mai multe masini in service
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 06 Februarie 2015 11:02

gauri-strada-BucurestiIn urma zapezilor drumurile din Bucuresti au ramas cu o multime de gropi. Acest lucru a crescut enorm numarul masinilor care au nevoie de reparatii. Conform reprezentantilor service-urilor auto din capitala, anul aceasta au avut cu 20% mai multe solicitari decat anul trecut.

 

Este bine de retinut ca asigurarile CASCO nu acopera daunele sustinute de automobile din cauza drumurilor accidentate. Politele “full” CASCO nu vor acoperi aceste avarii. Cititi cu atentie contractul de asigurare pentru mai multe informatii.

Numarul mare de gropi pe strazile capitalei pot fi observate chiar si pe bulevarde proaspat asfaltate. Multi bucuresteni sunt de parere ca autoritatile locale au obligatia sa suporte daunele produse autoturismelor de aceste gropi.

De obicei soferii din capitala incepeau vizitele la service-uri din cauza problemelor de articulatii spre sfarsitul lunii februarie.  Solicitarile au inceput mult mai devreme anul acesta afirma reprezentantii service-urilor.

Daca aveti asigurare CASCO este indicat sa verificati cu atentie contractul de asiguare. De asemenea multe din asigurarile “full” CASCO nu acopera daune la anvelope si jante, vandalism, furt si altele.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.