Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina

Feed Display

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Pret Benzina / Motorina


Nu vom mai gasi benzina peste 6 lei.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 18 August 2011 09:51

Read moreIn luna martie a acestui an, cotele benzinei au trecut pragul de 6 lei la majoritatea benzinariilor, datorita cresterii constante a pretului petrolului. Chiar si cele mai ieftine sortimente de benzina incepeau sa creasca peste 6 lei.

Citeşte mai mult...
 
Scaderi generale in pretul benzinei.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 10 August 2011 10:23

Read moreDistribuitorii de combustibili au scazut pretul la benzina odata cu scaderea pretului petrolului sub 80$/baril.  Pretul benzinei a scazut in general la pompe cu aproximativ 21 de bani pentru orice sortiment de benzina de la toti distribuitorii.

Citeşte mai mult...
 
Pretul carburantilor cu 5 bani/l mai putin la Lukoil.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 01 August 2011 11:04

Read morePreturile atat pentru benzina cat si motorina au fost scazute la statiile de alimentare Lukoil. Aceasta scadere face parte dintr-o campanie a distribuitorului de combustibili Lukoil prin care este planificat sa se scada pretul carburanilor in fiecare weekend cu 5 bani/l.

Citeşte mai mult...
 
Rompetrol a ieftinit benzina cu 2 bani dupa cresterea de 22 bani.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 01 August 2011 11:02

Read moreDupa cresterea preturilor la carburanti cu 22 bani/l de la inceputul lunii iulie, Rompetrol a scazut preturile cu 2 bani/l ca acum, pretul pentru cel mai ieftin sortiment de benzina vandut la benzinariile Rompetrol sa fie de 5.57 lei/litru.

Citeşte mai mult...
 
Rompetrol a scazut pretul carburantilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Duminică, 08 Mai 2011 10:15

Read morePretul de referinta pentru carburanti a fost scazut sambata de cactre Rompetrol Downstream, o ramura ce face parte din Grupul Rompetrol. In urma acestor schimbari, pretul la motorina a scazut cu 12bani/litru iar cel al benzinei a scazut cu 9bani/litru.

Citeşte mai mult...
 
Rompetrol scumpeste din nou benzina.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 29 Aprilie 2011 09:40

Read moreDistribuitorul romanesc de carburanti, Rompetrol, unul dintre primii trei mari operatori pe piata romaneasca a crescut ieri preturile carburantilor la pompa pentru toate tipurile de benzina cu 7 bani pe litru si a ieftinit motorina cu 3 bani pe litru.

Citeşte mai mult...
 
Decizia pentru inghetarea preturilor carburantilor, posibil inutila.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 25 Aprilie 2011 10:34

Read moreS-a dovedit ca decizia de a ingheta pretul carburantilor la valoarea actuala de 5.5 lei pe litru ar putea fi inutila, sau chiar contraproductiva in cazul in care pretul petrolului ar putea lua un curs invers sau moneda nationala se va deprecia.

Citeşte mai mult...
 
Pretul carburantilor nu va fi inghetat.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 15 Aprilie 2011 12:30
Read more Conform vice-presedintelui PDL, Theodor Stolojan, pretul carburantilor nu va fi inghetat, acesta sustinand ca Romania are o problema cu capul in privinta energiei, acesta afirmand ca noi consumam mai multa energie decat producem.
Citeşte mai mult...
 
Cresterea pretului benzinei in UE.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 11 Aprilie 2011 10:47
Read more Pretul benzinei a crescut recent in mod constant in intreaga Uniune Europeana, in multe tari inregistrandu-se cresteri semnificative. In Romania, pretul benzilei la pompa, fara taxe a crescut in acest an cu 9,5%.
Citeşte mai mult...
 
Valoarea taxelor in pretul carburantilor in UE.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 29 Martie 2011 10:19
Read moreInafara de Cipru si Lituania, Romania are a treia cea mai mica pondere a taxelor totale in pretul carburantilor din Uniunea Europeana, potrivit Buletinului Comisiei Europene pentru piata energiei.
Citeşte mai mult...
 
Europenii se reorienteaza spre masinile pe benzina.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 16 Martie 2011 11:36
Read moreDupa cativa ani buni in care piata europeana a fost dominate de vehiculele pe motorina, europenii incep sa se reorienteze catre masinile pe benzina. Conform unui studiu al Agentiei Internationale pentru Energie :"In ultimii doi ani, flota de vehicule din Europa a inregistrat evolutii interesante, care daca s-ar mentine pe termen lung ar putea eventual modifica structura cererii de produse petroliere pe continent".
Citeşte mai mult...
 
Benzina va ajunge la 6 lei in urmatoarele zilei.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 03 Martie 2011 11:16
Read morePretul benziuei s-ar putea sa creasca la 6 lei in urmatoarele zilei din cauza unei majorari a pretului cu 8 bani/litru cauzata de cresterea accizei. Distribuitorii de benzina sunt acuzati ca au crescut preturile artificial si aceasta va pune in pericol economia.
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior1234567UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.