Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Care va fi competitia noului Dacia Logan.
Care va fi competitia noului Dacia Logan.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 02 August 2012 10:50

Dacia Logan 2 Sedan Noul Dacia Logan, posibil numit Solenza va fi lansat anul acesta la Salonul Auto de la Paris in perioada 29 Septembrie – 14 Octombrie.  Noul Logan va fi cea mai luxoasa masina produsa vreodata de Dacia iar odata cu trecerea la aceasta gama, competitia va deveni mai stransa.


    Daca primul Logan a avut un succes extraordinar succesorul sau s-ar putea sa intampine unele probleme pe piata dat fiind faptul ca de aceasta data rivalii principali ai firmei franceze Renault au anticipat lansarea modelului si s-au pregatit cu modele proprii.

    Noul Dacia Logan sau Solenza, numele alternativ vehiculat pe piata auto va fi o berlina de 5 locuri cu o lungime de 4.8 metri si va fi construita pe platforma Renault Clio 2. Acest automobil va fi disponbil intr-o gama larga de motorizari atat pe benzina cat si motorina si diferite niveluri de dotari in functie de preferinte. Acest automobil va fi disponibil si intr-o varianta cu cutie de viteze automata sau sistem start/stop.

    In continuare va vom prezenta rivalii principali ai noului model Dacia Logan:

Peugeo 301 - DaciaLogan 21.    Peugeot 301 -  Acest automobil va fi un "un vehicul accesibil si valorizant, in acelasi timp" conform oficialilor Peugeot si va fi echipat cu sisteme ABS, ESP si instalatie de climatizare. Peugeot 301 va fi disponibil in diferite variante la preturi cuprinse intre 12.000 si 18.500 de euro.


Skoda Rapid DaciaLogan 22.    Skoda Rapid – Acest automobil va fi lansat in aceasi perioada cu Dacia Logan, la Salonul Auto de la Paris din septembrie  iar dimensiunile acestui model sunt foarte asemenatoare cu cele ale Daciei Logan.  Acest automobil va putea fi achizitionat la preturi intre 10.000 si 12.000 euro.


Chevrolet Aveo Sedan DaciaLogan 23.    Chevrolet Aveo Sedan – Unul dintre atuurile principale ale acestui automobil fata de Dacia Logan este designul automobilul. Acest automobil cu design placut, portbagaj extrem de incapator este si unul foarte sigur conform testelor EuroNCAP. In functie de modelul ales acest automobil va putea fi achizitionat la preturi intre 13.300 euro si 14.500 euro.

Voleex C10 DaciaLogan 24.    Voleex C10 – Automobilul chinezesc Voleex C10  produs in Bulgaria va fi unul dintre rivalii principali ai marcii romanesti . Bulgarii au anuntat ca vor sa atinga o cota inter 50.000 si 70.000 de automobile produse anual. Acest automobil va avea o lungime de 3.8 metri, latime de 1.7 metri si inaltime de 1.5 metri. Dotarile disponibile pentru acest automobil vor fi similare celor gasite la Dacia Logan iar pretul de baza al acestui automobil va fi de 6.400 de euro.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.