Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> 8.000 de Amenzi intr-o singura zi
8.000 de Amenzi intr-o singura zi
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 11:27

politia-rutiera-taxiWeekendul trecut a avut loc o operatiune masiva a Politiei Romane in scopul de a supraveghea traficul. Mii se politisti au fost mobilizati in aceast sens si pe intreaga perioada a weekendului au fost acordate 8.500 de amenzi.

 

In urma actiunilor Politiei Romane aproximativ 300 de soferi au fost lasati fara permis de conducere pentru diverse contraventii, fie depasirea vitezei legale pe unele portiuni de drum, fie pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice.

Doar in judetul Iasi au fost penalizati cu amenzi 900 de conducatori auto weekendul trecut. In cea mai mare parte, amenzile au fost acordate soferilor care au depasit viteza legala. Zeci de conducatori auto au fost penalizati cu suspendarea permisului de conducere.

Peste 150 de soferi au fost amendati si in orasul Cluj-Napoca intr-una din zilele dedicate acestei miscari. Din acestea 74 de amenzi au fost acordate pentru depasirea vitezei.

Cea mai mare viteza atinsa de unul din soferii care au fost amendati pentru depasirea vitezei legale a fost de 107 kilometri pe ora. Acesta a fost oprit de Politia Rutiera pentru depasirea vitezei pe una dintre cele mai aglomerate artere rutiere din Cluj Napoca.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.