Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Taxa Auto >> Taxa auto va fi platita de toti care nu au platit-o.
Taxa auto va fi platita de toti care nu au platit-o.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 01 Iunie 2011 00:27
Taxa_de_prima_inmatriculare    Conform Ministrului Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, taxa de prima inmatriculare va fi platita de toti proprietarii automobilelor aduse in Romania inainte de data de 1 iaunuarie 2007 si dupa aceasta data in cazul in care a fost platita taxa in forma veche.

 
   Decizia finala in legatura cu acest subiect se va lua in sedinta de guvern de miercuri. Laszlo Borbely a declarat urmatoarele ieri: "Noua forma a taxei auto va viza toate masinile aduse in tara inainte de 1 ianuarie 2007 pentru care nu s-a platit taxa. Taxa va fi platita de vanzator la momentul la care se va face tranzactia".

    Guvernul va impune plata pentru taxa auto la prima vanzare tuturor masinilor aduse in Romania inainte de intrarea in vigoare a acestei forme a taxei auto. Nivelul reducerii cuantumului taxei va fi decis de catre Guvern.

    In ultima sedinta a Guvernului, Laszlo Borbely a declarat ca decizia privind taxa auto va fi luata in urmatoarea sedinca, iar ca propunerea Ministrului Mediului este de a percepe taxa de prima vanzare de la toti proprietarii automobilelor aduse in tara inainte de 1 ianuarie 2007, cu o reducere de 20-30%. Reducerea cuantumului va fi aplicata tuturor automobilelor, pentru a evita discriminarea.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.