Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Review Firme >> Instalatii electrice si sanitare de la Popenergia.
Instalatii electrice si sanitare de la Popenergia.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 17 Ianuarie 2012 12:49
instalatii electrice si sanitare popenergiaIn industria instalatiilor electrice si sanitare, Popenergia este o companie ce iese in evidenta prin eficienta si lucrari de calitate. Popenergia are ca obiect de activitate instalatiile electrice, instalatiile sanitare si constructiile civile in special in zona judetului Bihor.
Ca unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata instalatiilor din zona judetului Bihor, Popenergia ofera servicii de inalta calitate si promptitudine in domeniile instalatiilor sanitare si electrice, dar si in domeniul constructiilor civile. Lucrand in stransa legatura cu o echipa de arhitecti si proiectanti, aceasta companie promoveaza calitatea in orice proiect.

Despre Popenergia:
    Societatea Popenergia a fost infiintata in anul 1999 si prezent firma are peste 50 de angajati printre care: personal specializat pentru domeniile instaltiilor electrice, sanitare si constructii civile, ingineri, responsabili tehnici, electricieni autorizati, sudori autorizati si muncitori calificati.
    Popenergia detine atenstate ANRE tip B, C2a si C1a cat si certificate de atestare a calitatii ISO 9001: 2001, ISO 14001: 2004 si OHSAS 18001: 2004 pentru urmatoarele activitati: proiectare, reparatii si executia lucrarilor de instalatii termice, apa si instalatii sanitare, montaj contoare termice, reparatii si executie lucrari constructii civile si industriale si multe altele.
    Pentru transportul echipajelor si utilajelor la locatiile de lucrari Popenergia foloseste autovehiculele din propriul parc auto care este compus din: buldoexcavatoare, autoutilitare, autobasculanta si mini-incarcator.
    Compania Popenergia a fost infiintata in 1999 cu capital privat romanesc in totalitate in valoare de 150.000 si in prezent are intre 45-55 de angajati specializati in cele trei domenii principale mentionate anterior printre care si economisti si responsabili tehnici.

Domeniile de activitate a Popenergia SRL:


Instalatii electrice:

Una dintre activitatile principale ale acestei companii face parte din domeniul instaltiilor electrice si ofera servicii de instalare, modernizare, diagnosticare si reparatii prin intermediul echipei de muncitori angajati din acest domeniu.
Printre tipurile de lucrari opferite de Popenergia in acest domeniu putem gasi: proiectare si executare de instaltii electrice, modernizarea sau modificarea instaltiilor electrice deja existente, lucrari de eficientizare a iluminatului atat exterior cat si interior, verificari periodice ale instaltiilor electrice si reparatii ale sistemelor electrice.

Instalatii sanitare:

    Printre cele trei domenii principale in care activeaza Popenergia putem gasi si instalatiile sanitare unde compania ofera servicii de montaj, reparatii, verificari, intretinere si revizii periodice ale sistemelor sanitare si termoficare.
    Popenergia ofera urmatoarele tipuri de servicii in acest domeniu: instalatii retele de apa, instalatii statii de pompare si epurare, lucrari racorduri canale, montaj, reparatii sau intretinere instaltii sanitare si canalizare, instaltii sau reparatii ale sistemelor de termoficare si instalatii la retelele de hidranti si bransamente la distribuitorii de apa.

Constructii civile:

    In domeniul construciilor civile, Popenergia executa lucrari pentru construcii civile, industriale, complexe sportive si lucarir de constructii, intretinere, reparare, pietruire, fundatii si imbracarea drumurilor.

    Pentru mai multe informatii in legatura cu serviciile oferite de Popenergia in domeniile puteti vizita www.popenergia.ro

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.