Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Arges >> Albert Comimpex
Albert Comimpex
Scris de Webmaster   
Marţi, 17 Februarie 2009 17:40

albert_comimpexSc Albert Comimpex Srl fost infiintata in 1994, iar ca obiect de activitate principal, la inceput de drum, a fost comertul cu piese si accesorii auto indigene si de import en-gros si en-detaille.O mare importanta am acordat-o distributiei de componente auto in toata tara, cu mijloace de transport proprii. Societatea noastra este cel mai important distribuitor din Romania de jante fabricate de Magnetto Wheels Romania.
Incepand cu 1999 Sc Albert Comimpex Srl am introdus transportul intern si international cu autovehicule de mare tonaj.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri am organizat serviciile astfel:
Service-ul auto este autorizat R.A.R. si este dotat cu echipament modern de verificare si reglare a directiei pentru orice tipde autoturism marca GORCHI, cu 2 elevatoare si cu unelte de calitate. In cadrul service-ului, clientilor nostri li se poate efectua schimbul de ulei al autoturismului, iar in unele perioade organizam promotii: clientului care cumpara uleiul de la ALBERT COMIMPEX i se asigura schimbul gratuit.

Vulcanizarea auto este dotata cu aparate de montaj anvelope si echilibrat roti echipate si alte dotari moderne, astfel incat clientului sa i se acorde serviciile pe care le solicita de cea mai inalta calitate, rapid si prompt. In domeniul anvelopelor, societatea noastra este cunoscuta ca unul dintre cei mai importanti distribuitori, cu vanzari anuale de peste 25 000 anvelope marcile: Pirelli, Lassa, Dunlop, Montana, Sava, Michelin, Bridgestone, Firestone, etc.

Spalatoria auto este inchisa separat, incalzita, dotata cu separator de grasimi, iar ca echipament de lucru, cu 2 masini automate de spalat masini cu presiune si cu apa calda, aspirator profesional de curatat tapiteria, toate marca KARCHER, iar pentru curatarea interiorului autovehiculelor se foloseste un aspirator industrial marca PORTOTECNICA MIRAGE.


Adresa: Pitesti, str. Depozitelor nr.2, jud. Arges
Tel./Fax:+40-248-206144, +40-248-212999, +40-744-684166
E-mail: albert@albertcomimpex.ro, luminita@albertcomimpex.ro


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.