Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Alunecare de teren a surpat DN 10 Buzau Brasov
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 31 Martie 2015 09:21

alunecare-de-teren-magura-buzauIn urma unei alunecari de teren, Drumul National 10 care trece prin localitatea buzoiana Magura s-a surpat pe o portiune de 10 metri. In urma distrugerii acestui drum circulatia se va desfasura pe un singur sens pana cand autoritatile locale vor termina reparatiile.

 

Vasile Prahoveanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau a declarat ca alunecarea s-a produs pe DN 10 la kilometrul 26 in urma din cauza precipitatiilor abundente din zona. Astfel pana la finalizarea lucrarilor de reparatie circulatia se va face doar pe sensul Buzau Brasov.

Zona afectata din localitatea Magura este semnalizata corespunzator pentru reabilitarea drumului avariat.

Aceasta alunecare din localitatea buzoiana Magura nu este unica. Conform subprefectului de Buzau George Sava o alta alunecare de teren a avut loc in localitatea Colti unde o falie de pamanat a luat-o la vale, surpand astfel drumul local. Astfel accesul la peste 100 de case fiind posibil doar pentru pietoni.

Prefectul Buzaului a declarat ca autoritatile locale vor avea grija de reabilitarea drumului local.
 
Iar daca cele doua drumuri nu ar fi fost de ajuns, o alta alunecare de teren a avariat inca un drum local de langa localitatea Saruiesti. De data aceasta insa avariile au fost minore iar accesul catre localitate nu a fost blocat.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.