Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia Lodgy Stepway si Dokker Stepway disponibile in Romania
Dacia Lodgy Stepway si Dokker Stepway disponibile in Romania
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 16 Aprilie 2015 13:58

Dacia Dokker Stepway in RomaniaDin luna aprilie a acestui an versiunile Stepway a modelelor Dacia Lodgy si Dokker vor fi disponibile si in reteaua de comercializare Dacia din tara. Preturile acestor noi automobile vor porni de la 12.500, respectiv 13.320 euro.

 

Varianta Stepway a modelului Sandero a fost lansata in 2009 ca serie limitata. Acesta versiune a devenit un mare succes atat in Romania cat si la export. Vanzarile acestor automobile au ajuns sa reprezinte pe unele piete pana la 50% din numarul total al inmatricularilor.

Intr-un comunicat Dacia se afirma astfel: "Att rezultatele comerciale, ct ?i capitalul de imagine pe care ?i l-a construit n timp aceast? versiune special?, reprezint? argumentele care au stat la baza deciziei de a include o versiune Stepway ?i n oferta modelelor Lodgy ?i Dokker".

dacia-lodgy-stepway dokkerstepway-29c Dacia sandero-stepway-2

Variantele Stepway ale modelelor Lodgy si Dokker complementeaza gama actuala de automobile produse de Dacia cu numeroase echipamente aditionale precum: sistem de navigatie si multimedia (MEDIA NAV), aer conditionat, cruise control (regulator de vitez) si sistem de asistenta la parcare cu spatele.

Modelele Lodgy si Dokker Stepway vor fi disponibile atat pe varianta de motorizare cu benzina cat si diesel.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.