Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> MOL cauta administratori pentru 35 de statii
MOL cauta administratori pentru 35 de statii
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 25 August 2015 09:54

MOL-benzinarii-administratoriDistribuitorul de carburanti din Ungaria, MOL cauta pana in data de 4 Septembrie antrerprenori care sa se ocupe de administrarea a 35 de statii noi de alimentare. Aceste benzinarii au fost preluate de catre grupul maghiar in luna Februarie a acestui an.

 

Majoritatea benzinariilor MOL Romania functioneaza sub platforma CODO Company Owned, Dealer Operated, in timp ce reteaua achizitionata in luna februarie include unitati care functioneaza sub diverse forme de administrare. Avand in vedere necesitatea de a oferi clientilor si partenerilor produse si servicii de inalta calitate si de a asigura respectarea standardelor in intreaga retea a Grupului MOL in Romania, invitam antreprenorii sa isi trimita candidaturile pentru administrarea in regim de agentie a 35 de statii din reteaua noastra extinsa., astfel a afirmat Camelia Ene, Sefa pe Retail a MOL Romania.

Benzinariile in cauza sunt plasate in urmatoarele locatii:

Adunatii Copaceni Hunedoara Resita
Bors (Judetul Bihor) Maracineni (Judetul Buzau) Rupea (Judetul Brasov)
Bucuresti Oradea Sebes
Constanta Otopeni Targoviste
Corbii Mari (A1, Jud. Dambovita) Petrosani Targu Jiu
Craiova Pitesti Timisoara
Floresti Ploiesti Vladimirestu (Judetul arad)

Conditiile administrarii benzinariilor MOL

Conform informatiilor oferite de reprezentantii MOL, persoanele care vor sa administreze una din benzinariile MOL vor trebui sa dispuna de capital propriu pentru finantarea afacerii. Acestia vor gfi nevoiti sa depuna o scrisoare de garantie bancara si vor avea nevoie de experienta manageriala de cel putin 3 ani.

Printre acestea antreprenorii vor fi nevoiti sa detina si aptitudini antreprenoriale si experienta in vanzarea cu amanuntul si motivarea angajatilor. Pentru postul de administrator al unei statii MOL pot aplica inclusiv agentii actuali ai benzinariilor, cat si angajatii, in conditiile in care acestia indeplinesc conditiile pentru preselectie.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.