Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Renault va produce Logan si Sandero in Argentina
Renault va produce Logan si Sandero in Argentina
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 12 Martie 2015 14:32

dacia-logan1Producatorul francez de automobile Renault va investi in curand 100 de milioane de dolari intr-o noua uzina in Argentina. In aceasta noua locatie grupul francez va produce modelele Logan, Sandero si Sandero Stepway incepand cu jumatatea anului viitor.

 

Uzina Renault din Santa Isabela, Argentina:

Planul de investitii a celor din Renault include dezvoltarea retelei locale de aprovizionare si modernizarea echipamentelor de la uzina din Santa Isabela detinuta de grupul francez pentru a suporta productia de Renault Logan, Sandero si Sandero Stepway.

Acelasi plan va include si o noua platforma in uzina care ”va asigura continuarea productiei de vehicule Renault in Argentina”. Aceasta va permite de asemenea si producerea modelelor noi in viitor.

Directorul Renault din Argentina Thierry Koskas a declarat urmatoarele: "Argentina este o ?ar? important? pentru grupul Renault în ceea ce prive?te dezvoltarea strategiei de produc?ie ?i cre?terea vânz?rilor în regiunea Americilor".

Productia la uzina Renault din Santa Isabela, Argentina va incepe de la jumatatea anului viitor si va include asamblarea celor 3 modele: Logan, Sandero si Sandero Stepway.

Celelate fabrici detinute de Renault:

In Romania, grupul francez Renault va continua productia modelelor Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway si a SUV-ului Duster. De asemenea se va contina productia modelului Renault Symbolo.

In Maroc, la uzina din Tanger Renault va continua sa asambleze modelele Sandero, Sandero Stepway, Dacia Dokker si Dacia Lodgy.

Producatorul francez de automobile Renault este al 3-lea producator de pe piata auto din Europa. In 2014 acest producator a inregistrat un profit net de 1.99 miliarde de euro, cu 1.3% mai mult decat in 2013. Aceasta crestere a profitului Renault in Europa este in mare parte influentat de vanzarile Dacia dar si de cresterea preturilor automobilelor grupului comercializate inafara Europei.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.