Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> Lukoil urmeaza OMV Petrom in scaderea preturilor.

Feed Display

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Lukoil urmeaza OMV Petrom in scaderea preturilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 21 Iunie 2012 10:11

Pret benzina motorina LukoilIn aceasi zi in care OMV Petrom a scazut pretul carburantilor comercializati cu 3 bani/litru, un alt mare distribuitor de pe piata Romaniei, Lukoil a aplicat o ieftinire in pretul benzinei de 3 bani pe litru si la pretul motorinei de 5 bani pe litru.


    Conform informatiilor oficiale Lukoil Romania, compania care ocupa locul 3 pe piata romaneasca a distribuitorilor de carburanti, ieftinirea sortimentelor de benzina cu 3 bani si a sortimentelor de motorina cu 5 bani a fost aplicata ca datorita  cotatiei internationale a titeiului si a produselor petroliere.

    In urma ieftinirii pretului carburantilor, pretul sortimentelor de benzina Lukoil au ramas astfel: un litru de benzina Euroluk 95 poate fi gasita azi la pretul de 5.68 iar sortimenteul Ecto 98 este comercializat la pretul de 6.29 lei/litru. De la inceputul lunii si pana in prezent Lukoil a scazut pretul benzinei per total cu 13 bani/litru.

    Pretul sortimentelor de motorina Lukoil a scazut de asmenea intr-un grad mult mai mare decat cel al benzinei, astfel la pompele Lukoil poate fi gasit sortimentul Euro L Diesel cu 17 bani/litru mai ieftin iar Ecto Super Diesel cu 16 bani/litru mai ieftin.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.