Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> MOL finalizeaza rebrandingul statiilor Agip

Feed Display

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 



MOL finalizeaza rebrandingul statiilor Agip
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 10 Iulie 2015 14:20

mol-statie-de-alimentarePana la finalul acestei luni distribuitorul de carburanti MOL va finaliza lucrarile de rebranding a celor 42 de statii de alimentare achizitionate in luna Februarie de la compania Agip. Actiunile de rebranding au costat comapia MOL aproximativ 5 milioane de euro.

 

Kinga Daradics, CEO si country chairman la MOL Romania a afirmat urmatoarele: “Luna aceasta, toate statiile de carburanti Agip vor fi rebranduite in MOL. Procesul de rebranding a fost facut in mai multe etape si a costat in jur de 5 milioane de euro. Investitiile pentru anul acesta sunt de circa 15 milioane euro”.

In primul trimestru al acestui an, distribuitorul de carburant MOL Romania a inregistrat o crestere a vanzarilor de 7% fata de aceasi perioada a anului trecut. In aceasta perioada au crescut vanzarile de motorina cu 5% si de motorina cu 8%.

Strategia MOL Retail:

MOL Retail vrea ca in viitor sa vada benzinariile MOL ca si competitie pentru supermarketuri, oferind servicii non-carburant pentru a determina mai multi clienti sa cumpere produse care in mod normal sunt gasite in supermarketuri precum: sandwichuri, cafea sau alte produse de consum.

Viitorul MOL:

Planul celor de la MOL este de a urca pe locul 3 in topul benzinariilor din Romania pana in anul 2017. Cea mai mare retea de benzinarii din Romania este detinuta la momentul actual de OMV Petrom (500 de statii si o cota de piata de 34%). Pe locul 2 se afla Rompetrol cu 400 de statii si Lukoil cu 300 de statii.

Grupul maghiar MOL detine 200 de benzinarii si doreste sa ajunga pe locul 3 pana in 2017 cu o cota de piata de 20%.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.