Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> O alta scumpire a combustibililor.

Feed Display

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 O alta scumpire a combustibililor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 08 Martie 2012 12:11

Preturi Lukoil 2012Unul dintre cei mai mari jucatori pe piata carburantilor din Romania, Lukoil a scumpit inca odata pretul benznei. Dupa o micsorare de 1 ban a pretului benzinei, Lukoil a crescut cu 3 bani, astfel incat un litru de benzina Euroluk 95 poate fi achizitionata acum la pretul de 5.72 lei/litru.


Preturi si majorari:

    Lukoil este in prezent una dintre putinele companii distribuitoare de combustibili care isi posteaza preturile online. Astfel, acum un litru de Euroluk 95 costa 5.72 lei iar un litru de Ecto 98 costa 6.22 lei.

    Pana si motorina Lukoil a fost scumpita, cel mai ieftin sortiment poate fi gasit acum la pretul de 5.89 lei/litru cu 2 bani mai mult iar cel mai scump sortiment de motorina este acum 6.20 lei/litru. Majorarea predecenta a preturilor combustibililor Lukoil a avut loc la finalul lunii Februarie cand pretul a crescut cu 12 bani pe parcursul a doua etape, intai cu 3 bani/litru urmata de o marire de 9 bani pe litru.

    In urma unei analize a grupul Erste asupra situatiei pietei combustibililor acestia au afirmat ca pretul petrolului va atinge un nivel record iar ca in 2013 pretul unui baril de petrol va depasi pretul de 123 dolari/baril. Acest lucru va influenta in mod direct pretul carburantilor si diferite domenii ale economiei.

    Conform acestui studiu, datorita problemelor politice din Iran, pretul titeiului ar putea fi ridicat pana la 150-200 dolari/baril, acesta fiind un alt aspect care poate duce la marirea preturilor carburantilor.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.