Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> Pretul carburantilor Lukoil a crescut.

Feed Display

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Pretul carburantilor Lukoil a crescut.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 07 August 2012 10:10

Pret benzina / motorina Lukoil Odata cu scumpirea sortimentelor de carburanti OMV Petrom de saptamana aceasta, Lukoil a decis sa urmeze aceasta tendinta si sa creasca pretul la toate sortimentele de combustibili comercializati in Romania.


    Sortimentele de combustibili Lukoil au fost scumpite de azi cu 5 bani pe litru iar aceasta decizie se datoreaza evolutiei preturilor produselor petroliere dar si datorita deprecierii leului fata de moneda Euro si Dolar.

    Majorarea preturilor la statiile Lukoil a avut loc la doar cateva ore de la majorarea preturilor de catre OMV Petrom, cel mai mare jucator de pe piata distribuitorilor de carburanti din Romania, dar daca OMV a crescut pretul cu doar 5 bani/litru, Lukoil a crescut pretul la doua dintre sortimentele proprii cu 12 bani/litru.

    In urma scumpirilor, sortimentul de benzina Euroluk 95 poate fi cumparat la pretul de 5.98 lei/litru de la 5.86 iar benzina Ecto 98 acum se indreapta rapid catre 7 lei/litru fiind gasit la pretul de 6.61 lei/litru.

    Pretul motorinei Lukoil a crescut doar cu 9 bani/litru comparativ cu cei 12 aplicati la benzina. Astfel un litru de motorina Euro L Diesel costa 6 lei, crescand de la 5.91  iar motorina Ecto Super Diesel acum costa 6.32 lei pe litru.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.