Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Confuzie privind taxa auto de prima inmatriculare.
Confuzie privind taxa auto de prima inmatriculare.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 09 August 2012 10:28

Taxa auto de prima inmatriculareLa nivelul Ministerului Mediului exista o confuzie referitoare la taxa auto de prima inmatriculare. Astfel premierul Victor Ponta a solicitat ministrului Rovana Plumb o informare priving situatia acestei taxe.


    Premierul Victor Ponta a declarat urmatoarele: "Am avut astazi o discutie cu doamna ministru si inteleg ca la nivelul ministerului e inca un tip de confuzie, pentru ca, intr-un fel, s-a spus ca nu s-a mai platit taxa. Inteleg ca in realitate, totusi, s-a platit, asa incat pentru marti, pentru sedinta de Guvern, astept o nota de informare, pentru ca nu putem sa luam decizii fara a sti exact ce s-a intamplat si in ce situatie suntem”.

    Conform premierul aceast a fost informat de existenta unei proceduri de infringement la adresa Romania pe tema taxei de prima inmatriculare.

    Taxa de prima inmatriculare suspendata anul trecut de fostul guvern ar putea fi introdusa din nou in sistem incepand cu luna Septembrie 2012. Conform reprezentantilor Ministerului Mediului cuantumul taxei de prima inmatriculare va fi mai redus. Taxa auto va fi calculata in functie de tipul de emisii al autovehiculului.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.