Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> 80.000 Autoturisme Audi rechemate in service
80.000 Autoturisme Audi rechemate in service
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 26 Ianuarie 2015 10:31

Audi A6Volkswagen, producatorul german de automobile a anuntat recent ca vor fi rechemate in service peste 80.000 de autoturisme Audi, din care 35.000 au fost vandute pe piata din China. Acestea vor fi aduse la service din cauza unor defectiuni la liniile de carburant ce alimenteaza sistemul de injectie.

 

Modelele rechemate in service au fost construite in peroada Aprilie 2011 si Aprilie 2012. Conform reprezentantilor Volkswagen proprietarii unei astfel de masini ar putea detecta in unele cazuri miros de carburant in habitaclul autoturismului.

Volksagen este unul dintre cei mai proeminenti producatori de automobile din lume la ora actuala si cel mai mare producator la nivel european. Anul trecut producatorul german a vandut peste 10 milioane de autovehicule, atingand astfel un nou nivel record.

Aceasta crestere masiva a vanzarilor s-a datorat cresterii livrarilor inregistrate de marcile Audi si Porsche dar si de extinderea marcii Skoda.

Marca Audi s-a clasat pe locul 2 in topul celor mai populare automobile auto premium in 2014 dupa ce a inregistrat o crestere a vanzarilor de 10.5% fata de anul precedent. Astfel in 2014 au fost vandute 1.74 milioane de masini Audi, China fiind principala piata de desfacere pentru aceasta marca.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.