Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Autostrada Campia Turzii Targu Mures
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 15:31

Autostrada-Cernavoda-MedgidiaConstructorii care au castigat licitatiile pentru contractul de constructie al autostrazii Campia Turzii Targu Mures sunt: asocierile Strabag Straco Grup, Straco Grup Specialist Consulting Total Road, Lemacons Vega 93 Arcada Company si Geiger Transilvania Wilhekm Geiger.

 

Suma totala de bani care va fi cheltuita pentru constructia acestei autostrazi este de 1.2 miliarde de lei iar lungimea totala a acesteia este de 56.5 km.

Doua tronsoane ale acestei autostrazi, respectiv cea intre localitatile Ogra (judetul Mures) - Campia Turzii si Ungheni Ogra vor fi proiectate si construite de asocierea intre compania austriaca Stabag si constructorul romanesc  Straco Grup.

Tronsonul I al autostrazii are o lungime de 17.9 kilometri iar bugetul alocat constructiei este de 397.7 milioane de lei, fara TVA. Perioada de constructie a autostrazii este de 1 an si 4 luni.
Tronsonul II are o lungime de 10.105 km, valoarea totala a acesteia est de 251.3 milioane de lei, fara TVA iar perioada de executie a lucrarilor este de un an.

Lotul 3, sectiunea 2A intre localitatile Orga si Campia turzii, cu o lungime de 15.7 km va fi proiectat si executat de Straco Grup, in asociere cu firmele Specialist Consulting si Total Road. Valoarea totala a proiectului este de 279.7 milioane de lei, fara TVA. Termenul de executie al lucrarilor este de 1 an si 4 luni.

Constructorii desemnati pentru executia lucrarilor pe tronsonul Targu Mures Ungheni sunt: Lemacons, Vega 93 si Arcada Company. Suma totala necesara finalizarii acestui proiect este de 179.78 milioane de lei fara TVA. Lungimea tronsonului este de 9.2 km, din care 4.7 reprezinta un drum de legatura. Conform contractului lucrarile ar trebui finalizate intr-un an.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.