Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noi negocieri intre Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia
Noi negocieri intre Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 15 Ianuarie 2015 14:08

Negocieri Sindicatul Autoturisme DaciaIn data de 12 Ianuarie 2015 Sindicatul Autoturisme Dacia (SAD) a declansat conflictul la ITM Arges in urma refuzului de a accepta propunerile facute de conducerea companiei, conform unui anunt din partea constructorului roman de automobile.

 

"Pe parcursul ultimelor doua luni, administratia si-a aratat permanent deschiderea pentru dialog social si pentru o negociere amiabila, in interesul angajatilor si al societatii. De aceea, administratia a facut deja trei oferte in cadrul negocierilor. In plus, administratia a raspuns cererilor SAD si cu o oferta pe un an, desi este convinsa ca incheierea unui contract pe doi ani ar permite garantarea unor volume de fabricatie la un nivel ridicat pe termen mediu. SAD a fost inflexibil si nu a fost dispus sa cedeze pe niciuna dintre cererile sale", astfel a fost afirmat in anuntul Dacia.

La sedinta de negociere de joi conducerea companiei a propus o majorare a salariilor de 90 lei pentru operatori si functionari si o majorare de 45 de lei pentru TESA/primul nivel de management incepand cu luna Ianuarie, urmata de cresteri cu 2% respectiv 2.5% pentru TESA/middle management din luna Aprilie.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.